De inloggegevens zijn gevoelig voor hoofd- en kleine letters
Om de gegevens van de leden optimaal te beschermen is het automatisch inloggen uitgeschakeld.

Inloggegevens kwijt? Klik hier om je account weer te activeren

Disclaimer

 

Wij willen graag dat het gebruik van de website voor alle leden van de GCCC bijdraagt tot plezier hebben met de club. Alle leden moeten zich er thuis voelen en deel willen nemen. Het aanvaarden en gebruiken van een ID en een wachtwoord voor deze website betekent dat je akkoord gaat met de volgende gedragsregels:

  • Je gedraagt je op een verantwoordelijke manier, zodanig dat je de rechten en privacy van andere leden respecteert.
  • Je maakt de gebruikersnamen, wachtwoorden of vertrouwelijke informatie niet openbaar en je deelt ze niet met derden: je behandelt deze informatie dus zoals je je bankpas met pincode behandelt.
  • Je plaatst geen naaktfoto's.
  • Je plaatst geen opmerkingen of afbeeldingen die niet passen bij een gezelligheidsvereniging waarvan het voornaamste doel is de belangstelling voor oude of bijzondere auto’s, of die lasterlijk of obsceen zijn en/of aanleiding zouden kunnen geven tot gerechtelijke stappen tegen de GCCC.
  • Je maakt dergelijk gedrag bekend bij het bestuur indien je zulk gedrag op het spoor bent.

Als er bewijs is, dat je je niet houdt aan deze gedragsregels, behoudt de GCCC zich het recht voor je de toegang tot de website te ontzeggen, of, indien nodig, te royeren.

 

Door gebruik te maken van de website aanvaard je dat jouw persoonlijke gegevens opgeslagen worden in een beveiligde en versleutelde computerdatabase. Deze gegevens worden uitsluitend binnen de club gebruikt. De GCCC behandelt  de gegevens van haar leden zeer nauwgezet en geeft nooit persoonlijke informatie aan derden (dus ook niet voor handels- of andere doeleinden).

 

De in de database opgeslagen gegevens zijn alleen voor jou toegankelijk (door gebruik te maken van een wachtwoord) en voor de mensen die daarvoor gemachtigd zijn. Zoekmachines zoals Google hebben geen toegang tot de gegevens en teksten op de ledensite.